Fotogalleri

Jämför privatekonomiska tjänster

20 nov 2012

Idag ska jag blogga om nyttan över att jämföra de olika viktiga abonemangen som man måste skaffa sig. Det finns mycket pengar att spara på att man jämför tjänster som banklån, elavtal , försäkringar , kreditkort och telefonabonnemang. Vi är nog många som känner igen oss i att vi låter många av våra abonemang bara löpa på av ren lättja. Det är ingen bra taktik om man vill spara pengar och vem vill egentligen inte det? Man ska inte behöva betala mer än vad man behöver. 

Då flesta brukar använda sig av Compricer när man skall jämföra de olika privatekonomiska tjänsterna som vi måste ha. Den sajten är bra på de mesta men de jämför inte speciellt många aktörer. Att jämföra lån tex rekommenderas istället bank24 lån jämförelse som har en ypperlig lånejämförelse som jämför samtiga låneföretag i Sverige och inte bara utvalda aktörer. 

Det finns som sagt mycket pengar att spara att jämföra innan man tecknar ett nytt abonnemang eller att man heller inte bara låter ett befintligt abonnemang bara rullar vidare.  

En annan viktig sak att hålla koll på är sin elräkning. Där finns det ofta ganska mycket pengar att spara. Det första man ska kolla är att man verkligen ligger i ett tillsvidareabonnemang. Ett tillfälligt abonnemang som ej har valts själv är inte speciellt billigt. Ring till ditt elbolag och kolla och försök samtidigt förhandla lite. Konkurransen är tuff idag på elmarknaden och det finns alltid marginal för bolagen att gå ner i pris så länge ni stannar som kund. 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)